Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе само аз ли идвам пък нищо несъм разбрал И все пак всеки си има глава на раменете ..... кой както сметнал за добре

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Аз да се пофаля че днес отървах двама бакшиши от сигурен удар с доста висока скорост....единия кара по България след Шел-а на Бели Брези и ще завива надясно в една от пряките, в момента на завиване явно реши, че се е объркал и наби спирачки, така че цялата му задница заемаше дясната лента. В това време виждам как отдясно ми се приближава друг бакшиш със скорост със сигурност над 100км/ч, който в последния момент видя задницата на първия субект и наби спирачки, само че удара щеше да бъде неизбежен ако не бях минал рязко в лява лента (беше празна ) и не му бях направил място да се размине...това всичкото в рамките на 2-3 секунди....баси филма!!!!
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
        Аз да се пофаля че днес отървах двама бакшиши от сигурен удар с доста висока скорост....единия кара по България след Шел-а на Бели Брези и ще завива надясно в една от пряките, в момента на завиване явно реши, че се е объркал и наби спирачки, така че цялата му задница заемаше дясната лента. В това време виждам как отдясно ми се приближава друг бакшиш със скорост със сигурност над 100км/ч, който в последния момент видя задницата на първия субект и наби спирачки, само че удара щеше да бъде неизбежен ако не бях минал рязко в лява лента (беше празна ) и не му бях направил място да се размине...това всичкото в рамките на 2-3 секунди....баси филма!!!!
        Каква ирония на съдбата, че точно теб те бяха спряли на България със скорост от 140 км/ч. Даже до колкото помня беше доволен, че си минал метър

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
        Абе само аз ли идвам пък нищо несъм разбрал И все пак всеки си има глава на раменете ..... кой както сметнал за добре
        По-добре късно от колкото никога
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
          Абе само аз ли идвам пък нищо несъм разбрал И все пак всеки си има глава на раменете ..... кой както сметнал за добре
          Така е, всеки сам си решава как ще живее. Но според мен нещата трябва да се казват навреме и такива каквито са, за да няма гадни изненади.
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            Ще се похвалиш скоро време с нещо???
            Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
            Кво става по тия срещи бре
            Жена ти да не е касетофон та да я откраднат?
            0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Каква ирония на съдбата, че точно теб те бяха спряли на България със скорост от 140 км/ч. Даже до колкото помня беше доволен, че си минал метър

По-добре късно от колкото никога
              Колега, много се радвам, че обръщаш внимание на всеки мой пост и му отвръщаш с различна доза злоба, но ми се ще да разбера защо го правиш. Довечера мисля да мина за малко на Арената да ми обясниш с какво съм наранил душевното ти равновесие Надявам се да се разберем там, а не във форума, затова спирам да пиша по този въпрос.
              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Колега, много се радвам, че обръщаш внимание на всеки мой пост и му отвръщаш с различна доза злоба, но ми се ще да разбера защо го правиш. Довечера мисля да мина за малко на Арената да ми обясниш с какво съм наранил душевното ти равновесие Надявам се да се разберем там, а не във форума, затова спирам да пиша по този въпрос.
                Няма злоба човек. Това, че ти го казвам директно не означава, че крия злоба А на арената ако ти се идва идвай си бре.... Ако имаш да ме питаш нещо заповядай

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Няма злоба човек. Това, че ти го казвам директно не означава, че крия злоба А на арената ако ти се идва идвай си бре.... Ако имаш да ме питаш нещо заповядай
                  Ахъм...помислих, че има нещо, но щом няма живи и здрави! Довечера сигурно ще се видим
                  BMW 328i

Comment

• Кипнал съм, една ми вдигна и нервите и разхода....карам си аз по околовръстното с 80-тина и изпреварвам някакво пежо....някакъв гоУФ 4 целия в ксенони отзад ми пристига и ми се напича, мига ми....завършвам си изпреварването без излшен зор и по едно време тоя се изравнява с мене и почва да ми ръкомаха нещопо едно време гледам тоя е ТАЯ и ме храни нещо(прочетох и какво ме храни по устните).......нахрани ме и изхвърча напред, от там ГАЗ, 3-та 4та-5та...стигнах я, тя видя, че съм за днея...почна между колите и ми зави точно по посоката....плътно на задната й броня, тая съвсем реши, че ще я бия вече и през насрещното изпреварва срещу колите, хората я свиркат не знам кво, накрая станаха 2-3 коли между нас, на мен ми дойде уличката и тя се кротна напред.....а аз просто исках да я питам къде бърза и кво за майка ми иска да каже....
                    Last edited by Satanism; d.m.y г., 17:38.
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                      Ще се похвалиш скоро време с нещо???
                      Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
                      Хе-хее, това форум за коли ли е или лична драма? Ако искаш да ми кажеш нещо ми го кажи лично, а не като някой ревльо Ако искаш, можеш пак да си початиш със Славина по скайпа и на нея да и се жалваш.
                      Никой не ти е крал момичето, просто си с прекалено развинтена фантазия......
                      Забравих: най ми харесва, как сте писали от срещата на Арената един след друг. Друго си е....
                      пп поздравче за теб http://vbox7.com/play:23af6a7b
                      Last edited by fnt; d.m.y г., 17:03.
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                        Хе-хее, това форум за коли ли е или лична драма? Ако искаш да ми кажеш нещо ми го кажи лично, а не като някой ревльо Ако искаш, можеш пак да си початиш със Славина по скайпа и на нея да и се жалваш.
                        Никой не ти е крал момичето, просто си с прекалено развинтена фантазия......
                        Забравих: най ми харесва, как сте писали от срещата на Арената един след друг. Друго си е....
                        пп поздравче за теб http://vbox7.com/play:23af6a7b
                        Абе човек. Ти нали уж снощи се жалваше, че си баннат или просто алкохола си беше казал думата

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Кипнал съм, една ми вдигна и нервите и разхода....карам си аз по околовръстното с 80-тина и изпреварвам някакво пежо....някакъв гоУФ 4 целия в ксенони отзад ми пристига и ми се напича, мига ми....завършвам си изпреварването без излшен зор и по едно време тоя се изравнява с мене и почва да ми ръкомаха нещопо едно време гледам тоя е ТАЯ и ме храни нещо(прочетох и какво ме храни по устните).......нахрани ме и изхвърча напред, от там ГАЗ, 3-та 4та-5та...стигнах я, тя видя, че съм за днея...почна между колите и ми зави точно по посоката....плътно на задната й броня, тая съвсем реши, че ще я бия вече и през насрещното изпреварва срещу колите, хората я свиркат не знам кво, накрая станаха 2-3 коли между нас, на мен ми дойде уличката и тя се кротна напред.....а аз просто исках да я питам къде бърза и кво за майка ми иска да каже....
                          Жена и то с Гоуф ти скъса шортите

п.с.Цвятко ама ти си бил голеМ тигър
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Давайте пуканките

Абе големи хора сте, съберете се двамата, пийте по 1-3-10 бири и се разберете.
                            Така само циркове правите по форума, не че се оплаквам де
                            sigpic
                            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
                              Давайте пуканките

Абе големи хора сте, съберете се двамата, пийте по 1-3-10 бири и се разберете.
                              Така само циркове правите по форума, не че се оплаквам де
                              Ееее когато дават реклами по време на сапунките, тук е мястото......
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

• Сапунки не гледам, но вашата ми стана интересна :P
                                sigpic
                                Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Working...
                                X